Welkom in onze webshop


Iets te vieren, een romantisch momentje samen, een bedankje of een hart onder de riem? Of zomaar, omdat u uzelf of een ander een extraatje gunt? Zeg het met bloemen! Met een prachtig boeket wordt jouw moment nét een stukje specialer!  


Onze online bloemenwinkel is 24/7 open om de mooiste boeketten te bestellen en te laten bezorgen in de omgeving Antwerpen.  


Levering aan huis 


Wij leveren binnen 1-3 dagen in Antwerpen-Centrum, Antwerpen-Zuid, Linkeroever, Borgerhout, Deurne, Kiel, Zurenborg en Merksem. Voor leveringen op andere locaties binnen het district Antwerpen (zoals, Wommelgem, Hoboken, Edegem, Ekeren, Zwijndrecht etc.) gelieve rekening te houden met 1-5 dagen.


Indien je de levering op een specifieke dag geleverd moet worden (bijv. verjaardag), bestel dan optijd en vermeld dit bij het afrekenen of neem even telefonisch contact met ons op! 


Spoedlevering


Bestel voor 12.00u een spoedlevering en wij leveren de bloemen nog dezelfde dag!  Voor spoedleveringen vragen wij 12,50 euro extra verzendkosten.  Is het al 12.00u geweest, bel ons dan even voor de mogelijkheden.

Bloemen 


Foto's van boeketten zijn ter inspiratie en als voorbeeld bedoeld. Wij maken graag een boeket geheel naar jouw wensen. In het opmerkingenveld kun je bij het afrekenen aangeven wat je graag ziet. Houd er rekening mee dat het aanbod seizoensgebonden is. Niet alle bloemen zijn het hele jaar door beschikbaar.  


Foto van ontvangst


Wij vragen altijd aan de ontvanger of wij een foto mogen maken met de bloemen. Zo kun jij ook een beetje meegenieten! Wij sturen de foto naar het telefoonnummer wat jij opgeeft bij het factuur adres.