Speciale gelegenheden 

Bruidswerk 


Bloemen voor jouw speciale dag!


Een mooi bruidsboeket is onmisbaar voor een onvergetelijke dag! Zoek je iets uitbundigs? Of liever wat meer ingetogen? Een specifiek soort bloem in gedachte? Wij denken en zoeken graag met jou mee.  Wij verzorgen tevens corsages, bloemslingers en tafeldecoratie. 

Neem contact met ons op over meer informatie, prijs indicatie en mogelijkheid tot levering. 


In ons lookbook vind je alvast wat inspiratie! 

Rouwbloemen 


Een laatste, fleurige groet


Een bloemwerk dat aansluit bij het karakter van de overledende,  brengt troost en kracht om op een persoonlijke en liefdevolle manier afscheid te nemen. 


Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Zakelijk


Op zoek naar fleurige aankleding voor uw onderneming, winkel of evenement?


Zet je bedrijf het hele jaar door in de bloemetjes! Of het nou gaat om een restaurant, een hotel, een winkel of een kantoor, bloemen en planten zorgen voor een ontspannen en vrolijke sfeer en dragen bij aan een gezonde werkomgeving.


Bij Ellefleur kunt je een arrangementen en abbonementen afsluiten naar wens. Jij bepaalt het budget, de frequentie (wekelijks, maandelijks) en de levermomenten. Wij kunnen op aanvraag op zoek gaan naar de perfecte vaas of de mooiste pot.

Elle Fleur verzorgt o.a. tafeldecoratie, stoeldecoratie en creatieve bloemstukken. Je kunt het zo gek niet bedenken, wij gaan graag de uitdaging aan. Om je te garanderen dat we de gewenste bloemen kunnen leveren, vragen we u om ten minste 5 werkdagen op voorhand uw opdracht aan ons door te geven. 


Met handen in het haar? Met spoed op zoek naar een decoratieve aankleding, aanvulling of relatiegeschenken? Wij helpen je graag! Vaak lukt het ons dezelfde dag nog een passend arrangement voor jouw samen te stellen.