Breng je graag een bezoekje aan onze winkel of kom je een bestelling zelf ophalen?

 

Indien je mee de auto komt, zijn er verschillende parkings in de buurt. (waaronder de Parking Brabo en de Parking Groenplaats). Voor 11.00 is het mogelijk met de auto voor de winkel te rijden.


Wij accepteren alle bankkaarten en creditkaarten. Betaling is ook mogelijk via Payconic. Het is mogelijk een factuur te ontvangen. 


Elke dag geopend van 09.30 tot 18.30!

Ook op feestdagen. 


Neem contact op

Vul onderstaand formulier in met jouw vraag en/of wens en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op! 

Ook voor vrijblijvende offertes. 

 
 
 
 Veelgestelde vragen 


Q.      Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?


De levertijd van een boeket bedraagt moment ca. 1-5 werkdagen, afhankelijk van het leveradres. Wij vragen aan de ontvanger of wij een foto mogen nemen, zodat wij deze naar jou kunnen sturen! Zo weet je wanneer en wat er afgegeven is in jouw naam. 


Q.      Wat zijn de verzendkosten? 


De verzendkosten bedragen standaard €5 euro. Bestellingen boven de €50 leveren wij gratis. Een spoedlevering kost 10 euro. 


Q.      Ik heb een grote hoeveelheid boeketten/planten/bloemen nodig, leveren jullie die ook? 


Ja zeker.

Op aanvraag kunnen wij een grote hoeveelheid verse bloemen of planten aan u leveren. Wij halen onze verse bloemen bij de kweker in Nederland. Voor meer informatie kunt u ons het beste telefonisch benaderen. 


Q.      Hoe weet ik of mijn bestelling gelukt is?


Je ontvangt een bevesting/factuur  per mail. Wij kijken meerdere keren per dag naar nieuwe bestellingen. 


Q.      Zijn er afwijkende openingstijden?


Nee, wij zijn het hele jaar door iedere dag geopend. Indien wij onverwachts toch zouden sluiten, laten we dat weten via onze sociale media kanalen. 

Q.      Ik wil graag een grote kamerplant, leveren jullie dit ook?


Ja! Wij leveren grote planten tot aan jouw voordeur. In de winkel vind je verschillende kamerplanten. Kom eens langs om te zien wat er staat! Op zoek naar iets specifieks? Dan halen wij deze rechtstreeks, in overleg met jou (prijs, formaat) bij de groothandel en brengen we het naar jou toe! Betaling is dan mogelijk contant, bankoverschrijving of Payconic.